Njoftime

07Tet/2019
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, Ministrisë së Kulturës dhe Universitetit të Arteve.

Pakti për Universitetin! Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, Ministrisë së Kulturës dhe Universitetit të Arteve. Implementimi i dokumentit “Pakti për Universitetin” u nënshkrua në ambientet e rikonstruktuara të TKOBAP në praninë e Ministres së Kulturës, Znj. Elva Margariti, Drejtores së Përgjithshme të TKOBAP, Znj. Zana Çela dhe […]

07Tet/2019
Drejtorja e Përgjithshme e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Znj. Zana Çela takohet me ambasadorin e Kroacisë në Tiranë, Z. Zlatko Kramaric

Drejtorja e Përgjithshme e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Znj. Zana Çela priti sot në zyrat e TKOBAP, ambasadorin e Kroacisë në Tiranë, Z. Zlatko Kramaric. Qëllimi i takimit ishte forcimi? i bashkëpunimit të mëtejshëm mes dy vendeve përmes artit dhe kulturës. Një bashkëpunimi i nisur kohë më parë, në Mars, të këtij viti me nënshkrimin✍️ e […]

07Tet/2019
TKOB nënshkruan protokollin e bashkëpunimit me “Teatrin e Comos” në Itali

  E nisim javën me një lajm të mirë! 5 Protokolle bashkëpunimi në 2 vite Prej dy vitesh një nga objektivat e “Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit” është përfshirja në rrjetin europian te teatrove operistike E nisëm me vendet e Ballkanit, Serbinë, Maqedoninë, Kroacinë për të vazhduar me Italinë, me teatrin e Parmes e […]

30Sht/2019
Njoftim për vend vakant Specialist për marrëdhëniet me jashtë në sektorin e Marketingut pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist për marrëdhëniet me jashtë në sektorin e Marketingut pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse. Kandidatët për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: […]

12Sht/2019
Njoftim audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Carmina Burana”

Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Populllor në mbështetje të Statutit dhe Rregullores së Brendshme të Institucionit (TKOBAP) njofton si më poshtë: Njoftojmë të gjithë të interesuarit se në datën 30/09/2019 ora 11:00  në ambjentet e TKOBAP, do të zhvillohet audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Carmina Burana” Të gjithë ata artistë […]

12Sht/2019
Njoftim për audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019, “Die Fledermaus”

Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit dhe Rregullores së Brendshme të Institucionit (TKOBAP) njofton si më poshtë: Njoftojmë të gjithë të interesuarit se në datën 17/09/2019 ora 11:00  në ambjentet e TKOBAP, do të zhvillohet audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Die Fledermaus” Të gjithë ata artistë […]

11Sht/2019
Njoftim për vend vakant në pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik.  Kandidatët për  pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; Të zotërojë gjuhën shqipe të shkruar dhe […]

12Sht/2019
Njoftim audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Cavalleria Rusticana”

Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit dhe Rregullores së Brendshme të Institucionit (TKOBAP) njofton si më poshtë: Njoftojmë të gjithë të interesuarit se në datën 21/10/2019 ora 14:00  në Sallën Tefta Tashko Koço, do të zhvillohet audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Cavalleria Rusticana”. Të gjithë ata […]

23Maj/2019
Njoftim për audicion për pozicionin e punës Balerin/ë kategoria II në Drejtorinë e Baletit në TKOBAP

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit të Institucionit të TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 27.04.2015; Rregullores së Brendshme të Institucionit; Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014 shpall vend vakant për pozicionin e punës […]

02Pri/2019
Njoftim për audicion në Sekotorin e Korit të TKOBAP

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit  të Institucionit  të  TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 27.04.2015; Rregullores së Brendshme të Institucionit; Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014  shpall 1 vend vakant për pozicionin e […]

02Pri/2019
Njoftim për audicion për pozicionin e punës Pianist Përgatitor

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit  të Institucionit  të  TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 27.04.2015, Rregullores së Brendshme të Institucionit, Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014  shpall 1vend vakant për pozicionin e punës […]

02Pri/2019
Njoftim për audicion në Ansamblin e Këngëve dhe Valleve Popullore

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit  të Institucionit  të  TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 27.04.2015; Rregullores së Brendshme të Institucionit; Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014  shpall 1 vend vakant për pozicionin e […]