TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Korist Kategora e Parë (soprano)” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni:

Njoftim Korist kategoria 1- Soprano