Njoftime

02Maj/2024
“Opera në Durrës” – Kalendari Artistik për qytetin e Durrësit

Nisemi drejt Durrësit, me “Opera në Durrës”!Me një kalendar të pasur e të shumëllojshëm për të gjitha grupmoshat, nga muaji prill deri në fund të nëntorit, janë planifikuar koncerte të ndryshme në teatrin “Aleksandër Moisiu”, Amfiteatër e në sheshet “Rezistenca” dhe “Liria”. Koncerti GALA i baritonit Gëzim Myshketa do të jetë një dhuratë e bukur […]

02Maj/2024
Kalendari Artisitik për muajin Maj

Nuk është çudi tashmë që edhe maji do ketë një Kalendar AMBICIOZ Artistik në TKOB: Rikthejmë pas më shumë se 10 vitesh, por si produksion i ri, legjendën kreshnike “Plaga e Dhjetë e Gjergj Elez Alisë”, kompozim i të madhit Feim Ibrahimi e me libret të kolosit të penës, Ismail Kadare. Çelim festimet e 80-vjetorit […]

23Pri/2024
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës “Specialist Buxheti” në Sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës “Specialist Buxheti” në Sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni: Njoftim Specialist Buxheti  

19Pri/2024
NJOFTIM – TKOBAP shpall një (1) vend vakant në pozicionin e punës “Specialist në sektorin e Promocionit dhe Imazhit” pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

TKOBAP shpall një (1) vend vakant në pozicionin e punës “Specialist në sektorin e Promocionit dhe Imazhit” pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse. Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni: Njoftim Specialist Marketingu  

19Pri/2024
NJOFTIM – TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Oboe e dytë me detyrim Korno angleze” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë

TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Oboe e dytë me detyrim Korno angleze” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë. Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni: Audicion_Oboe e dyte Për të shkarkuar vështirësitë orkestrale klikoni këtu: Vështirësitë Orkestrale

17Pri/2024
AKADEMIA TEATRALE – Masterclass i koreografit Jiri Kylian vjen në TKOBAP

Koreografi i famshëm i kërcimit bashkëkohor çek, Jiri Kylian, vjen në TKOB!Një nga koreografët më të mëdhenj të kërcimit bashkëkohor do të zhvillojë “masterclass” me trupën tonë të Baletit të TKOB-së, më 18 dhe 19 prill. Në “masterclass”-in dyditor mbi repertorin e koreografit Jiri Kylian do të jenë të pranishëm solisti i parë në Teatrin […]

15Pri/2024
NJOFTIM – TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Korist Kategora e Parë (soprano)” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë

TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Korist Kategora e Parë (soprano)” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni: Njoftim Korist kategoria 1- Soprano

15Pri/2024
NJOFTIM – TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Pianist Korepetitor” pranë Drejtorisë së Baletit

TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Pianist Korepetitor” pranë Drejtorisë së Baletit Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni: Njoftim Pianist Korepetitor

09Pri/2024
Vjen për herë të parë në Shqipëri për të gjithë artistë operistikë, konkursi ndërkombëtar “Voci di Mascagni”

Vjen për herë të parë në Shqipëri për të gjithë artistë operistikë, konkursi ndërkombëtar “Voci di Mascagni”, më 11 prill, ora 10:00-13:00, në TKOB. “Mascagni Academy”, me një standard të lartë trajnimi, ka si qëllim të përgatisë interpretuesit e rinj, për të marrë pjesë në produksionet operistike për festivalin “Mascagni”. Trajnimet do të zhvillohen nga […]

05Pri/2024
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Përgjegjës i Sektorit të Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Përgjegjës i Sektorit të Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni: Njoftim Pergjegjes DFSHM

05Pri/2024
NJOFTIM -TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Drejtor pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Drejtor pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse Për te lexuar te plotë njoftimin klikoni: Njoftim drejtor DFSHM

05Pri/2024
TKOBAP prezanton Kalendarin Artistik të muajit Prill per 2024

Me 18 aktivitetet e Kalendarit Artistik të Prillit, TKOB i bashkohet Muajit të Ndërgjegjësimit ndaj Autizmit. Kryefjala e këtij muaji do të jetë konkursi ndërkombëtar vokal që vjen për herë të parë në Shqipëri “Voci Mascagnane” E hapim siparin me koncertin “Beethoven Celebration”, që ofron vetë shtëpia, për të vijuar me Festivalin Barok “AlBa” Më […]