Periudha Aktiviteti Organizatori Vendi i zhvillimit
1 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT “Eja këndo me ne” III Trupa e Korit Prezantimi i projektit me 10-të shkollat e reja të Tiranës Drejtues projekti: Dritan Lumshi TKOB + DAR Tiranë
2-3 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT Baleti “Zhizel” Trupa e Baletit Workshop + shfaqje TRUPA E BALETIT SHKOLLAT Misto Mame Jeronin De Rada
18 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT “Eja këndo me ne” III Trupa e Korit Koncerti koral prezantues për 10-te shkollat e reja pjesëmarrëse TKOB MUZEU HISTORIK KOMBETAR Salla “Unesco” Ora 12:00
25-26 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + shfaqje AP Shkollat 9-të vjeçare
8-9 Nentor EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + shfaqje AP Shkollat 9-të vjeçare
22-23 Nentor EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + shfaqje AP Shkollat 9-të vjeçare
26,27 Nëntor EDUKIMI PERMES ARTIT Baleti “La Stravaganza” Trupa e Baletit Workshop + shfaqje BALETI Shkollat 9-të vjeçare
11-12 Dhjetor EDUKIMI PERMES ARTIT Orkestra e TKOB Formacioni i frymës Dirigjent: Edmond Doko Workshop + shfaqje TKOB Shkollat 9-të vjeçare
14 Dhjetor EDUKIMI PERMES ARTIT KONCERT I “Eja këndo me ne” III Trupa e Korit PREMIERE Konkursi i 10-të shkollave pjesëmarrëse me koret e formuara nga ky sezon TKOB MUZEU HISTORIK KOMBETAR Salla “Unesco” Ora 19:00
20 Dhjetor EDUKIMI PERMES ARTIT KONCERT I “Eja këndo dhe kërce me ne” III Trupa e Korit dhe Ansambli Popullor PREMIERE Koncert i pëbashkët Trupa i korit të TKOB dhe trupës së Ansambli Popullor Dirigjent: Dritan Lumshi TKOBAP TIRANE Salla e Qendrës Kulturore të Katedrales Orthodhokse Ora 19:00
25 Janar 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + AP TKOBAP Shkolla 9-të vjeçare “Naim Frasheri”
4-5 Shkurt 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT “Eja këndo dhe kërce me ne” IV, trainimi i mësuesëve të 10 shkollave të reja në Tiranë – 2 workshope TKOBAP + DAR Tiranë
5 Shkurt 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT Orkestra e TKOB Formacioni i Tunxhit, Dirigjent: Edmond Doko Workshop + shfaqje TKOBAP Shkolla 9-të vjeçare “Ahmet Gashi”
6 Shkurt 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT Orkestra e TKOB Formacioni i tunxhit Dirigjent: Edmond Doko Workshop + shfaqje TKOBAP Shkolla 9-të vjeçare “Dhora Leka”
7 Shkurt 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT Orkestra e TKOB Formacioni i tunxhit, Dirigjent: Edmond Doko Workshop + shfaqje TKOBAP Shkolla 9-të vjeçare “28 Nentori”
8 Shkurt 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT, “Eja këndo dhe kërce me ne” IV, Trupa e Korit, Dirigjent: Dritan Lumshi Workshop + Koncert TKOBAP Muzeu Historik Kombëtar, Salla “Unesco”
8 Shkurt 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT Orkestra e TKOB Formacioni i tunxhit, Dirigjent: Edmond Doko Workshop + shfaqje TKOBAP Shkolla 9-të vjeçare “Kongresi i Manastirit”
8 Shkurt 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + AP AP Shkolla 9-të vjeçare “Fan Noli”
2 Shkurt 2019 PREZANTIMI I PROJEKTIT “EJA KËNDO ME NE 4” TKOBAP Muzeu Historik Kombëtar, Salla “Unesco”
7 Mars 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR , Trupa e valleve e AP, orkestra e AP, grupi i korit te AP AP Shkolla 9-të vjeçare “Skënder Çaçi”
8 Mars 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR , Trupa e valleve e AP, orkestra e AP, grupi i korit te AP AP Shkolla 9-të vjeçare “Gjon Buzuku”
21 Mars 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR , Trupa e valleve e AP, orkestra e AP, grupi i korit te AP AP Shkolla 9-të vjeçare “Ibrahim Brahja”
17 Maj 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR , Orkestra e AP, grupi i korit te AP AP Shkolla 9-të vjeçare “Hasan Prishtina”
29 Maj 2019 KONCERT GALA “EJA KËNDO  ME NE 4” , Koret e 10 shkollave te Tiranes, Dritan Lumshi TKOBAP Muzeu Historik Kombëtar, Salla “Unesco”
31 Maj 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR , Trupa e valleve e AP, orkestra e AP, grupi i korit te AP AP Shkolla 9-të vjeçare “Kongresi i Lushnjes”
1 Qershor 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT , Baleti “La Sylphide” per institutin e te miturve TKOBAP aRturbina
6 Qershor 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT , Premirë Perralle muzikore “Petja dhe Ujku”. ORKESTRA E TKOBAP dhe Ligoraq Riza (Narrator) TKOBAP aRturbina
7 Qershor 2019 EDUKIMI PERMES ARTIT , Perralle muzikore “Petja dhe Ujku”. ORKESTRA E TKOBAP dhe Ligoraq Riza (Narrator) TKOBAP aRturbina