Vjen për herë të parë në Shqipëri për të gjithë artistë operistikë, konkursi ndërkombëtar “Voci di Mascagni”, më 11 prill, ora 10:00-13:00, në TKOB.
“Mascagni Academy”, me një standard të lartë trajnimi, ka si qëllim të përgatisë interpretuesit e rinj, për të marrë pjesë në produksionet operistike për festivalin “Mascagni”.
Trajnimet do të zhvillohen nga artistë të mirënjohur ndërkombëtarisht, duke përfshirë dirigjentë orkestre dhe këngëtarë.
Të gjithë të interesuarit mund të aplikime tyre në emailin: sekretaria@tkob.gov.al, sipas rregullave të bashkëngjitur në link-un e mëposhtme: https://mascagnifestival.it/mascagni-academy/