Periudha Aktiviteti Organizatori Vendi i zhvillimit
1 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT “Eja këndo me ne” III Trupa e Korit Prezantimi i projektit me 10-të shkollat e reja të Tiranës Drejtues projekti: Dritan Lumshi TKOB + DAR Tiranë
2-3 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT Baleti “Zhizel” Trupa e Baletit Workshop + shfaqje TRUPA E BALETIT SHKOLLAT Misto Mame Jeronin De Rada
18 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT “Eja këndo me ne” III Trupa e Korit Koncerti koral prezantues për 10-te shkollat e reja pjesëmarrëse TKOB MUZEU HISTORIK KOMBETAR Salla “Unesco” Ora 12:00
25-26 Tetor EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + shfaqje AP Shkollat 9-të vjeçare
8-9 Nentor EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + shfaqje AP Shkollat 9-të vjeçare
22-23 Nentor EDUKIMI PERMES ARTIT ANSAMBLI POPULLOR Këngët dhe vallet popullore shqiptare Workshop + shfaqje AP Shkollat 9-të vjeçare
26,27 Nëntor EDUKIMI PERMES ARTIT Baleti “La Stravaganza” Trupa e Baletit Workshop + shfaqje BALETI Shkollat 9-të vjeçare
11-12 Dhjetor EDUKIMI PERMES ARTIT Orkestra e TKOB Formacioni i frymës Dirigjent: Edmond Doko Workshop + shfaqje TKOB Shkollat 9-të vjeçare
14 Dhjetor EDUKIMI PERMES ARTIT KONCERT I “Eja këndo me ne” III Trupa e Korit PREMIERE Konkursi i 10-të shkollave pjesëmarrëse me koret e formuara nga ky sezon TKOB MUZEU HISTORIK KOMBETAR Salla “Unesco” Ora 19:00
20 Dhjetor EDUKIMI PERMES ARTIT KONCERT I “Eja këndo dhe kërce me ne” III Trupa e Korit dhe Ansambli Popullor PREMIERE Koncert i pëbashkët Trupa i korit të TKOB dhe trupës së Ansambli Popullor Dirigjent: Dritan Lumshi TKOBAP TIRANE Salla e Qendrës Kulturore të Katedrales Orthodhokse Ora 19:00