TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Trombë e dytë” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu

Për vështirë sitë orkestrale klikoni Veshtiresite_orkestrale_Trombe