TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës “Oboe e dytë me detyrim Korno angleze” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë

Për të lexuar të plote njoftimin klikoni këtu

Per Veshtiresite Orkestrale klikoni me poshte:

Veshtiresite Orkestrale