TKOBAP rikthen kryeveprën e Puccini-t, “Madama Butterfly”, pas më shumë se një dekade në skënë.

ORGANIZATORI: TKOBAP| “Festival Puccini di Torre di Lago”| Instituti Italian të Kulturës

VENDI: SKENA E TKOBAP

Shiko më shumë
26-27-28-30 MAJ & 1 QERSHOR MAJ - QERSHOR Ora:20:00

Më shumë se sa një kalendar

P𝗥𝗢𝗗𝗨𝗞𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜 𝗜 𝗥𝗜 𝗜 𝗢𝗣𝗘RË𝗦 “Madama Butterfly” e Giacomo Puccini-t, me libret të Luigi Illica dhe Giuseppe Giacosa

P𝗥𝗢𝗗𝗨𝗞𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜 𝗜 𝗥𝗜 𝗜 𝗢𝗣𝗘RË𝗦 “Madama Butterfly” e Giacomo Puccini-t, me libret të Luigi Illica dhe Giuseppe Giacosa, më 26, 27, 28, 30 𝗺𝗮𝗷 𝗱𝗵𝗲...
Lexo më tepër

“Opera në Durrës” - Kalendari Artistik për qytetin e Durrësit

Nisemi drejt Durrësit, me “Opera në Durrës”!Me një kalendar të pasur e...
Lexo më tepër

Kalendari Artisitik për muajin Maj

Nuk është çudi tashmë që edhe maji do ketë një Kalendar AMBICIOZ Artistik në TKOB: Rikthejmë pas më shumë se...
Lexo më tepër

Lajmet e fundit

Zbuloni më shumë brenda zhanrit tuaj të preferuar

Bli në Opera.