Edukimi permes Kulture

Koncert i pëbashkët Trupa e korit te TKOB dhe Trupa e Ansambli Popullor)

Dirigjent: Dritan Lumshi
Organizatori: TKOB
Vendi i zhvillimit: Katedralja e Kishës Orthodokse
1 Koncert Premier

Shiko më shumë
15 Dhjetor Ora:19:00

Më shumë se sa një kalendar

Grand Gala “Te gjithë e duan Agim Krajken”

Teatri i Operas dhe Baletit mbledh në skenë 140 artiste, për të intepretuar ‘majat’ e muzikës që krijoi “Mjeshtri i Madh” - Agim Krajka. Zë potent dhe mjaft i dashur për publikun. Fituese e disa çmimeve dhe mjaft e kërkuar nga audienca, Eneda Tarife...
Lexo më tepër

Grand Gala “Te gjithë e duan Agim Krajken”

Teatri i Operas dhe Baletit mbledh në skenë 140 artiste, për të intepretuar ‘majat’ e muzikës që krijoi “Mjeshtri i Madh” - Agim Krajka. Zëri brilant i saj njihet menjëherë nga të gjithë, ashtu sikurse edhe vlerat e saj artistike. Ajo është Irma...
Lexo më tepër

Grand Gala “Te gjithë e duan Agim Krajken”

Teatri i Operas dhe Baletit mbledh në skenë 140 artiste, për të intepretuar ‘majat’ e muzikës që krijoi “Mjeshtri i Madh” - Agim Krajka. Jo vetëm artist të njohur, por ikona e Ansamblit të Valleve dhe Këngëve Popullore, Nderi i Kombit Liljana Cingu, do...
Lexo më tepër

Lajmet e fundit

Zbuloni më shumë brenda zhanrit tuaj të preferuar

Bli në Opera.