Njoftime

12Mar/2020
Njoftim në lidhje me rimbursimin e biletave per shfaqjet e anulluara!

Të dashur miq, Në kushtet e marrjes së masave drastike në luftën kundër Koronavirusit, jemi të detyruar të mbyllim shërbimin në sportelin e Pallatit të Kongreseve për kthimin e biletave për shfaqjen e operas “La Boheme”. Duke kërkuar mirëkuptimin tuaj, ju bëjmë me dije se të gjitha biletat do të kthehen dhe se lekët do […]

28Jan/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/Jurist.

Kandidatët për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë:   Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; Të zotërojë gjuhën shqipe të shkruar dhe të folur; Të jetë në kushte shëndetësore që e lejon të kryejë detyrën përkatëse; Të përmbushë kërkesat ligjore për nivelin arsimor […]

22Jan/2020
KONKURS PËR DIZENJIMIN E NEWBRAND TË TEATRIT KOMBËTAR TË OPERAS, BALETIT DHE ANSAMBLIT POPULLOR.

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor është tempulli i artit skenik, muzikor dhe baletit, i vetmi institucion kombëtar i këtij lloji në vendin tonë. TKOBAP është institucioni i krijimit, prodhimit dhe interpretimit të repertorit më të mirë skenik gjithëpërfshirës, kombëtar e ndërkombëtar. TKOBAP ka si mision ruajtjen dhe zhvillimin e vlerave më të […]

22Nën/2019
Njoftim për të gjithë ata qe kanë patur probleme me proçedurën e regjistrimit në internet në Konkursin Aslico

Të dashur kandidatë, nëse hasni probleme në proçedurën e regjistrimit në internet në Konkursin Aslico, ju ftojmë të dërgoni një e-mail deri më 25 nëntor 2019 për vëmendjen e Federica Giglio në adresën e postës elektronike: concorsoaslico@aslico.org. Ju lutemi vini re se për të përfunduar regjistrimin duhet të bashkëngjitni: • formularin e plotësuar të regjistrimit, […]

22Jan/2020
KONKURS PËR DIZENJIMIN E NEWBRAND TË TEATRIT KOMBËTAR TË OPERAS, BALETIT DHE ANSAMBLIT POPULLOR.

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor është tempulli i artit skenik, muzikor dhe baletit, i vetmi institucion kombëtar i këtij lloji në vendin tonë. TKOBAP është institucioni i krijimit, prodhimit dhe interpretimit të repertorit më të mirë skenik gjithëpërfshirës, kombëtar e ndërkombëtar. TKOBAP ka si mision ruajtjen dhe zhvillimin e vlerave më të […]

28Tet/2019
Njoftim për audicion për evidentimin dhe afrimin e zërave të rinj pranë TKOBAP.

Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Populllor në mbështetje të Statutit dhe Rregullores së Brendshme të Institucionit (TKOBAP) njofton si më poshtë: Njoftojmë të gjithë të interesuarit se në datën 11/11/2019 ora 13:00  në ambjentet e sallës Tefta Tashko Koco në Ministrinë e Kulturës, do të zhvillohet audicion për evidentimin dhe afrimin e zërave […]

24Tet/2019
“AsLiCo” vjen në Tiranë!

Për herë të parë konkursi më i rëndësishëm dhe më i madh i zërave lirik në Evropë, “Aslico” zhvillohet edhe në Tiranë. Në 19 Dhjetor, në “Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, këngëtarë lirikë të kombësive të ndryshme do të jenë aty për të marrë pjesë në “Aslico”, në fazën përzgjedhëse të konkursit që të […]

21Tet/2019
“AsLiCo” vjen në Tiranë!

Për herë të parë? konkursi më i rëndësishëm dhe më i madh i zërave lirik në Evropë, “AsLiCo” zhvillohet në Tiranë. Në 19 Dhjetor, në “Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, këngëtarë lirikë nga e gjithë bota do të jenë aty për të marrë pjesë në “AsLiCo” konkursi që të hap dyert e teatrove të Evropës. […]

10Tet/2019
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist për marrëdhëniet me jashtë në sektorin e Marketingut pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist për marrëdhëniet me jashtë në sektorin e Marketingut  pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse.  Kandidatët për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: […]

10Tet/2019
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/financier në sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/financier në sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse.  Kandidatët për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; […]

10Tet/2019
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Gazetar në sektorin e imazhit dhe promocionit pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Gazetar në sektorin e imazhit dhe promocionit  pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse.  Kandidatët për  pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas […]

10Tet/2019
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik.

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik.  Kandidatët për  pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë:   Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; Të zotërojë gjuhën shqipe të shkruar […]