TKOBAP shpall një (1) vend vakant në pozicionin e punës “Specialist në sektorin e Promocionit dhe Imazhit” pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse.

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni:

Njoftim Specialist Marketingu