NJOFTIM – TKOBAP shpall rezultatin e audicionit për pozicionin e punës “Oboe e dytë me detyrim Korno Angleze” pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni më poshtë:

Rezultati i audicionit Oboe e Dyte me detyrim korno angleze