Njoftime

15Sht/2022
Njoftim shpallje vendi vakant “Punëtor Skene” pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu

17Gus/2022
Njoftim per vend vakant ne pozicionin “Mjeshtër Rrobaqepës” pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

Per te pare njoftimin e plote per vend vakant ne pozicionin “Mjeshtër Rrobaqepës” pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik klikoni ketu

04Gus/2022
Njoftim për vend vakant në pozicionin As/Dirigjent(Inspektor Skene) në TKOBAP

Për të parë të plotë njoftimin për vend vakant në pozicionin As/Dirigjent(Inspektor Skene) në TKOBAP ju lutem klikoni këtu

14Kor/2022
Njoftim për vend vakant në pozicionin Mjeshtër Skene në TKOBAP

Për të parë të plotë njoftimin për vend vakant në pozicionin Mjeshtër Skene në TKOBAP ju lutem klikoni këtu

08Kor/2022
Njoftim për vend vakant në pozicionin Specialist Buxhet/ Finance pranë Dreitorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse në TKOBAP

Njoftim për vend vakant në pozicionin Specialist Buxhet/ Finance pranë Dreitorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse në TKOBAP Për të parë njoftimin e plotë klikoni këtu

08Kor/2022
Njoftim për vend vakant në pozicionin Drejtor/e Finance pranë Dreitorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse në TKOBAP

Njoftim për vend vakant në pozicionin Drejtor/e Finance pranë Dreitorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse në TKOBAP Për të parë njoftimin e plotë klikoni këtu

28Qer/2022
Shpallje e rezultatit të audicionit të zhvilluar në datën 20.06.2022 për vendet vakante Korist/e pranë Drejtorisë Artistike të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore

Për të lexuar të plotë rezultatin e audicionit të zhvilluar në datën 20.06.2022 për vendet vakante Korist/e pranë Drejtorisë Artistike të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore ju lutem klikoni këtu

20Maj/2022
Njoftim për audicion në Ansamblin Popullor

Njoftim për audicion për 2 (dy) vende vakante për pozicionin e punës Korist/e në Drejtorinë e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore. Për të parë të plotë njoftimin klikoni ketu

26Jan/2022
Njoftim për vënde vakante balerin/e në Drejtorinë e Baletit të TKOBAP

Për të lexuar njoftimin e plotë klikoni këtu

24Dhj/2021
Njoftim për audicion në Ansamblin Popullor

Njoftim për audicion për 4 (katër) vende vakante për pozicionin e punës Korist/e në Drejtorinë e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore. Për të parë të plotë njoftimin klikoni këtu