Për të lexuar të plotë njoftimin për  Audicion për 1 (një) vend vakant në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë në pozicionin orkestrant Kategoria e Dytë instrumenti “Viole” klikoni këtu

Për të shkarkuar vështirësitë orkestrale për violë kliko këtu