Njoftime

17Maj/2023
NJOFTIM – AUDICION I BRENDSHËM PËR VENDIN VAKANT “SOLIST I DYTË LIRIK PRANË DREJTORISË SË OPERAS DHE FILARMONISË”

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu : Audicion i Brendshëm  

17Maj/2023
NJOFTIM – TKOBAP SHPALL VENDIN E LIRË TË PUNËS NË POZICIONIN “DREJTOR/E ARTISTIK PRANË DREJTORISË SË OPERAS DHE FILARMONISË””

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu : Njoftim per Vend Vakant Drejtor Artistik  

15Maj/2023
LIBRETI MUJOR – PRILL 2023

Per te pare nje permbledhje te aktiviteteve zhvilluar gjate muajit Prill 2023 ne formatin pdf klikoni Libreti mujor – Prill 2023

15Maj/2023
NJOFTIM – Teatri i Operës dhe Baletit hap Thirrjen e Dytë për MASTERCLASS në programin e parë profesional muzikor “Akademia Teatrale”, që synon evidentimin, promovimin dhe zhvillimin e talenteve të reja në disiplinën lirike

Nën kujdesin e veçantë dhe mjeshtëror të Anna Pirozz-it, e cilësuar si sopranoja më e suksesshme italiane dramatike, më 3 qershor, artistët e rinj do të kenë mundësinë të trajnohen plotësisht PA PAGESË, rreth teknikave të interpretimit, teknikave të këndimit dhe ndërtimit të një roli. Aplikimet do të qëndrojnë të hapura deri më datë 28 […]

31Mar/2023
AFATI për të aplikuar në AKADEMINË TEATRALE është shtyrë deri më 7 PRILL

Ju ka mbetur edhe pak ditë për të dërguar aplikimin tuaj, me kriteret e nevojshme të publikuar në web-in zyrtar të TKOB-së ose mund të drejtoheni në link-un https://tkob.gov.al/…/upl…/2023/03/Akademia-Teatrale.pdf , për informacione më të detajuara. Për çdo pyetje apo paqartësi, na shkruani në mediat tona sociale ose në email-in: sekretaria@tkob.gov.al

24Mar/2023
Njoftim – TKOBAP hap thirrjen për programin e parë profesional muzikor në Shqipëri “Akademia Teatrale”

Teatri i Operës dhe Baletit hap thirrjen për programin e parë profesional muzikor në Shqipëri “Akademia Teatrale”, që do të kontribuojë në mjeshtërinë artistike të talenteve të artit klasik. Me mbështetjen dhe eksperiencën e sopranos ikonike me famë ndërkombëtare, Ermonela Jaho, e cila rikthehet në atdhe me titullin “Artistja e Vitit”, akorduar nga “Çmimet Ndërkombëtare […]

24Shk/2023
NJOFTIM – Thirrje për të gjithë kandidatët e rinj të interesuar për grimierë dhe parukierë

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall thirrje për të gjithë kandidatët e rinj të interesuar për grimierë dhe parukierë, për veprat artistike të parashikuara për t’u vendosur në skenën e TKOBAP-së si më poshtë vijon: 1. Opera “Samson and Delilah” parashikuar për t’u vendosur në datat 25,26,28,29 prill 2023. 2. Baleti “Don […]

22Dhj/2022
KALENDARI ARTISTIK 2023

Për të parë kalendarin artistik të plotë në pdf për vitin 2023 kliko Kalendari Artistik 2023

01Mar/2023
Njoftim – Audicion për pozicionin e punës Balerin Kategoria e Parë

Për të lexuar të plotë njoftimin kliko këtu

01Mar/2023
Njoftim – Anulim i audicionit të brendshëm për pozicionin e punës Balerin Kategoria e Parë

Anulim i audicionit të brendshëm te TKOBAP për pozicionin e punës Balerin Kategoria e Parë, për të parë të plotë njoftimin kliko këtu

01Shk/2023
Kalendari i eventeve në TKOBAP për muajin Shkurt – 2023

Më poshtë kalendari i eventeve në TKOBAP per muajin Shkurt – 2023 Për ta shkarkuar në formatin pdf klikoni këtu

01Shk/2023
Njoftim – Audicion për 1 (një) vend vakant në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë në pozicionin orkestrant Kategoria e Dytë instrumenti “Viole”

Për të lexuar të plotë njoftimin për  Audicion për 1 (një) vend vakant në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë në pozicionin orkestrant Kategoria e Dytë instrumenti “Viole” klikoni këtu Për të shkarkuar vështirësitë orkestrale për violë kliko këtu