TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Specialist në Sektorin e Promocionit dhe Imazhit pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu : Njoftim_SP Marketingu