Njoftime

09Shk/2021
Deklaratë për shtyp – Logo e TKOBAP

Tiranë më, 09 / 02 / 2021 Dje dhe sot ka qarkulluar në rrjetet sociale një imazh grafik, i cili është komentuar si i ngjashëm apo i njëjtë me logon e re të Teatrit të Operas. Në pamje të parë vërehet një ngjashmëri e madhe me logon e re të TKOBAP, ç’ka me të drejtë […]

25Jan/2021
TKOB nis sezonin artistik me “Artistët e së Ardhmes”

KONCERT VOKAL & INSTRUMENTAL Së shpejti online në Facebook, Youtube dhe www.tkob.gov.al   Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor mbrëmjen e 22 janarit nisi sezonin artistik 2021 me ciklin e koncerteve “Artistët e së Ardhmes”. Drejtoresha e Përgjithshme e TKOB, znj. Zana Çela, në hapje të eventit u shpreh se:   “Katër vite […]

23Nën/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vende vakante për pozicionet e punës: Specialist/e Informacioni(recepsionist/e)

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/e Informacioni( recepsionist/e) Kandidati/ja për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Përshkrim i përgjithshëm  i punës Specialist/e- Informacioni (recepsionist/e); Mirëpret, komunikon dhe rregjistron vizitorët që janë te interesuar të hyjnë në mjediset e Institucionit të […]

18Nën/2020
Mbi zbatimin e Urdhrit të DAP për rregullat dhe procedurat standarte të punës, gjatë periudhes së epidemisë së shkaktuar nga Covid-19

Bashkëlidhur , për zbatim Urdhri i DAP nr. 80, date 17.11.2020 “Per miratimin e rregullave dhe procedurave standarte te punes te harmonizuara, gjate periudhes se gjendjes se epidemise se shkaktuar nga Covid-19 dhe periudhes se kohezgjatjes se vitit shkollor 2020-2021”. Për te pare urdhrin klikoni këtu: Urdhri nr 80, date 17.11.2020  

10Nën/2020
LAMTUMIRË – MJESHTRIT MILTO VAKO!

Me hidhërim të thellë Teatri i Operas, Baletit dhe Ansambli Popullor njofton ndarjen nga jeta të mjeshtrit Milto Vako. Ai është një nga emrat e nderuar të artin shqiptar në fushën e dirigjimit koral. Mjeshtri u diplomua në Konservatorin “Cajkovski” në Moskë si dirigjent kori dhe u specializua më pas në Konservatorin e Parisit.  Aktiviteti […]

22Tet/2020
RAPORT I ECURISE ARTISTIKE DHE FINANCIARE – ANALIZE E PERFORMANCES 4-VJECARE – TKOBAP 2020

KLIKONI NE IMAZHIN ME POSHTE PER TE PARE DOKUMENTIN NE PDF  

30Sht/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vende vakante për pozicionet e punës : Korist “Soprano”; – 1(një) vend, Korist “Tenor”; – 2(dy) vende

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, në mbështetje të Statutit të Institucionit të TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 27.04.2015;  Rregullores së Brendshme të Institucionit; Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014, shpall 3 (tre) vende vakante për pozicionin […]

30Sht/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vend vakant për pozicionin e punës : Orkestrant instrumenti “Violonçel”

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit  të Institucionit  të  TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 27.04.2015; Rregullores së Brendshme të Institucionit; Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014  shpall  1(një) vend vakant në Drejtorinë e […]

30Sht/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vende vakante për pozicionet e punës : Solist lirik “Soprano”, Solist lirik “Bass”

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit  të Institucionit  të  TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 28.09.2020; Rregullores së Brendshme të Institucionit; Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014  shpall 2(dy) vende vakante në vijim në […]

20Gus/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/Jurist

Teatri Kombëtar i Operas, Baleti dhe Ansamblit Popullor, (TKOBAP) është person juridik, publik, me statusin e institucionit qendror, në varësi të ministrit përgjegjës për artin dhe kulturën. Institucioni (TKOBAP) zbaton politikat shtetërore dhe kombëtare në fushën e artit skenik duke patur  si mision ruajtjen dhe zhvillimin e vlerave më të mira të teatrit muzikor dhe […]

17Kor/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/Jurist.

Kandidati konkurent për  pozicionin e punës Specialist/Jurist  pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse  duhet të plotësojë kërkesat e përgjithshme. Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; Të ketë zotësi të plotë për të vepruar; Të zotërojë gjuhën shqipe të shkruar dhe të folur; Të jetë në kushte […]

11Mar/2020
Komunikatë e Ministrisë së Kulturës mbi vazhdimësinë e aktiviteteve kulturore në vend

Me qëllim mbrojtjen e shëndetit të popullatës nga infeksioni i shkaktuar nga COVID-2019, sipas urdhrit nr.132, datë 08.03.2020 të ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, “Për mbylljen e aktiviteteve publike dhe jopublike dhe anullimin e grumbullimeve masive në vende të mbyllura apo të hapura”, Ministria e Kulturës urdhëron: -Pezullimin deri në datën 3 prill 2020, […]