Njoftime

10Tet/2019
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/financier në sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/financier në sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse.  Kandidatët për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; […]

10Tet/2019
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Gazetar në sektorin e imazhit dhe promocionit pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Gazetar në sektorin e imazhit dhe promocionit  pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse.  Kandidatët për  pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas […]

10Tet/2019
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik.

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik.  Kandidatët për  pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë:   Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; Të zotërojë gjuhën shqipe të shkruar […]

07Tet/2019
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, Ministrisë së Kulturës dhe Universitetit të Arteve.

Pakti për Universitetin! Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, Ministrisë së Kulturës dhe Universitetit të Arteve. Implementimi i dokumentit “Pakti për Universitetin” u nënshkrua në ambientet e rikonstruktuara të TKOBAP në praninë e Ministres së Kulturës, Znj. Elva Margariti, Drejtores së Përgjithshme të TKOBAP, Znj. Zana Çela dhe […]

07Tet/2019
Drejtorja e Përgjithshme e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Znj. Zana Çela takohet me ambasadorin e Kroacisë në Tiranë, Z. Zlatko Kramaric

Drejtorja e Përgjithshme e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Znj. Zana Çela priti sot në zyrat e TKOBAP, ambasadorin e Kroacisë në Tiranë, Z. Zlatko Kramaric. Qëllimi i takimit ishte forcimi🤝 i bashkëpunimit të mëtejshëm mes dy vendeve përmes artit dhe kulturës. Një bashkëpunimi i nisur kohë më parë, në Mars, të këtij viti me nënshkrimin✍️ e […]

07Tet/2019
TKOB nënshkruan protokollin e bashkëpunimit me “Teatrin e Comos” në Itali

  E nisim javën me një lajm të mirë! 5 Protokolle bashkëpunimi në 2 vite Prej dy vitesh një nga objektivat e “Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit” është përfshirja në rrjetin europian te teatrove operistike E nisëm me vendet e Ballkanit, Serbinë, Maqedoninë, Kroacinë për të vazhduar me Italinë, me teatrin e Parmes e […]

30Sht/2019
Njoftim për vend vakant Specialist për marrëdhëniet me jashtë në sektorin e Marketingut pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist për marrëdhëniet me jashtë në sektorin e Marketingut pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse. Kandidatët për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: […]

12Sht/2019
Njoftim audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Carmina Burana”

Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Populllor në mbështetje të Statutit dhe Rregullores së Brendshme të Institucionit (TKOBAP) njofton si më poshtë: Njoftojmë të gjithë të interesuarit se në datën 30/09/2019 ora 11:00  në ambjentet e TKOBAP, do të zhvillohet audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Carmina Burana” Të gjithë ata artistë […]

12Sht/2019
Njoftim për audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019, “Die Fledermaus”

Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit dhe Rregullores së Brendshme të Institucionit (TKOBAP) njofton si më poshtë: Njoftojmë të gjithë të interesuarit se në datën 17/09/2019 ora 11:00  në ambjentet e TKOBAP, do të zhvillohet audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Die Fledermaus” Të gjithë ata artistë […]

12Sht/2019
Njoftim audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Cavalleria Rusticana”

Teatri Kombëtar i Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit dhe Rregullores së Brendshme të Institucionit (TKOBAP) njofton si më poshtë: Njoftojmë të gjithë të interesuarit se në datën 21/10/2019 ora 14:00  në Sallën Tefta Tashko Koço, do të zhvillohet audicion për veprën e kalendarit artistik shtator-dhjetor 2019 “Cavalleria Rusticana”. Të gjithë ata […]

11Sht/2019
Njoftim për vend vakant në pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Specialist/Skulptor në Drejtorinë e Produksionit Skenik.  Kandidatët për  pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: Të jetë shtetas shqiptar; Të zotërojë gjuhën shqipe të shkruar dhe […]

23Maj/2019
Njoftim për audicion për pozicionin e punës Balerin/ë kategoria II në Drejtorinë e Baletit në TKOBAP

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në mbështetje të Statutit të Institucionit të TKOBAP miratuar me urdhër të Ministrit të Ministrisë së Kulturës nr 166 datë 27.04.2015; Rregullores së Brendshme të Institucionit; Organikës dhe Strukturës së Institucionit miratuar me Urdhër të Kryeministrit nr 140, datë 28.03.2014 shpall vend vakant për pozicionin e punës […]