Njoftime

12Sht/2023
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Specialist në Sektorin e Promocionit dhe Imazhit pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Specialist në Sektorin e Promocionit dhe Imazhit pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu : Njoftim_SP Marketingu

11Sht/2023
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Punëtor Skene pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Punëtor Skene pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu: Njoftim_Punetor Skene

11Sht/2023
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Ndihmës/e Mjeshtër Rrobaqepës pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionine punës Ndihmës/e Mjeshtër Rrobaqepës pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik Për të lexuar të plotë njoftimin kliko këtu: Njoftim_Ndihmes Mjeshter Rrobaqepes

11Sht/2023
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin Teknik i mesëm i Specialiteteve të Ndryshme (kostumograf/e) pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin Teknik i mesëm i Specialiteteve të Ndryshme (kostumograf/e) pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu: Njoftim_Kostumograf

11Sht/2023
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Mieshtër Ndriçimi pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Mieshtër Ndriçimi pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu : Njoftim_Mjeshter_Ndricimi

11Sht/2023
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Teknik i Mesëm i Specialiteteve të Ndryshme (kondicionerist/e) pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

TKOBAP shpall 1 (një) vend vakant në pozicionin e punës Teknik i Mesëm i Specialiteteve të Ndryshme (kondicionerist/e) pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik. Për të parë njoftimin e plote klikoni këtu : Njoftim_Kondicionerist

07Sht/2023
NJOFTIM – Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, shpall të hapur edicionin e dytë të Konkursit për Kompozitorët e Rinj “Çesk Zadeja”

Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, shpall të hapur edicionin e dytë të Konkursit për Kompozitorët e Rinj “Çesk Zadeja”, që synon të inkurajojë krijimtarinë e re të veprave muzikore origjinale nga kompozitorët e rinj në Shqipëri. Kjo edhe në kuadër të programit të parë profesional muzikor […]

06Sht/2023
Hapet THIRRJA E TRETE për Masterclass- Bashkëpunues, me Ermonela Jahon

Teatri i Operës dhe Baletit hap Thirrjen e Tretë për Masterclass- Bashkëpunues, në programin profesional muzikor “Akademia Teatrale”, që synon evidentimin, promovimin dhe zhvillimin e talenteve të reja në disiplinën lirike. Nën kujdesin e veçantë dhe mjeshtëror të sopranos ikonike, Ermonela Jaho, e cila hodhi gurin e parë të themelit të këtij programi, nga data […]

01Sht/2023
NJOFTIM AUDICION I BRENDSHEM – TKOBAP shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Koriste Kategorisë së Parë (në Sektorin e Korit) me specifike zëri “Soprano” në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë

TKOBAP shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës Koriste Kategorisë së Parë (në Sektorin e Korit) me specifike zëri “Soprano” në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë Për të lexuar njoftimin e plotë klikoni NJoftim shpallje vendi vakant Koriste Kategoria pare

01Sht/2023
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës “Spalë Violinë e dytë” -Sektori i Orkestrës pranë Drejtorisë së Operas dhe Filarmonisë

TKOBAP shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës “Spalë Violinë e dytë” -Sektori i Orkestrës pranë Drejtorisë së Operas dhe Filarmonisë Për të lexuar njoftimin e plotë klikoni Njoftim_Spale_Violine_e_Dyte Për të shkarkuar veshtiresite orkestrale klikoni ketu veshtiresi_orkestrale

29Qer/2023
Jacopo Sipari di Pescasseroli zgjidhet Drejtor Artistik në Teatrin e Operës dhe Baletit

Jacopo Sipari di Pescasseroli është drejtori i ri Artistik i Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë (DOF), në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit. Vetë drejtoresha e Përgjithshme e TKOB-së, Abigeila Voshtina e ka prezantuar maestron Sipari para trupës artistike dhe stafit administrativ, pas mbylljes së konkursit, që qëndroi i hapur përgjatë 1 muaji. “Drejtori Artistik […]

17Maj/2023
NJOFTIM – AUDICION PËR VENDIN VAKANT SPALË SEKTORI ORKESTËR INSTRUMENTI KORNO PRANË DREJTORISË SË OPERAS DHE FILARMONISË

Për të lexuar të plotë njoftimin dhe vështirësitë orkestrale klikoni më poshtë: Njoftim Spalë Sektori Korno Vështirësi orkestrale