NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës “Spalë Violinë e Dytë” -Sektori i Orkestrës pranë Drejtorisë së Operas dhe Filarmonisë.

Për të lexuar të plotë njoftimin lexoni këtu: Audicioni Spalë Violinë e Dytë

To read the full notice click here: First Chair, Second Violin

Per leggere l’avviso completo clicca qui: Spalla Secondi

Për të shkarkuar veshtiresite orkestrale klikoni ketu: veshtiresi_orkestraleOrchestral excerpts