NJOFTIM – TKOBAP shtyn Audicionin për vendin vakant Solist i Parë Lirik (zëri tenor) pranë Drejtorisë së Operas dhe Filarmonisë

Për të lexuar të plotë njoftimin lexoni këtu: Shtyerje_audicioni