NJOFTIM – TKOBAP shtyn Audicionin për vendin vakant Korist Kategoria e Dytë në timbrikën “Mezzosoprano” në Sektorin e Korit pranë Drejtorisë së Operas dhe Filarmonisë.

Për të lexuar të plotë njoftimin lexoni këtu: Shtyrje Audicioni Mezzosoprano