Njoftime

24Dhj/2021
Njoftim për audicion në Ansamblin Popullor

Njoftim për audicion në Ansamblin Popullor  për 1 (një) vend vakant për pozicionin e punës Valltar në Drejtorinë Artistike të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore Për të parë njoftimin e plotë klikoni këtu

24Dhj/2021
Njoftim për audicion në Sektorin e Korit

Njoftim për audicion për 1 (nje) vend vakant për pozicionin e punës Korist me specifikë zëri “Bariton” në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë përkatësisht tek Sektori i Korit në TKOBAP Për të parë njoftimin e plotë ju lutem klikoni këtu

24Dhj/2021
Njoftim për audicion në Sektorin e Korit

Njoftim për audicion në Sektorin e Korit për zërat soprano, mezzosoprano, contralto, tenor, bariton dhe bass si zëra shtesë në Sektorin e Korit për projektet artistike në vazhdim të TKOBAP-së Për të parë njoftimin e plotë ju lutem klikoni këtu

17Nën/2021
Njoftim për shtyrjen e shfaqjes “Mjeshtrat që Themeluan Teatrin”- Panajot Kanaçi

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor njofton se shfaqja “Mjeshtrat që Themeluan Teatrin”- Panajot Kanaçi parashikuar për tu zhvilluar në datën 18.19 Nëntor 2021 nuk do të zhvillohet në datat e parashikuara për arsye të situatës Covid-19 në Institucion. Kjo shfaqje do të shtyhet për në sezonin e ardhshëm artistik. Duke ju falenderuar […]

11Nën/2021
NJOFTIM PER VENDE VAKANTE NE DREJTORINE E OPERAS DHE FILARMONISE TE TKOBAP

Per te pare njoftimin ju lutem klikoni ketu Per te shkarkuar programin e detyruar per Korno klikoni ketu Per te shkarkuar programin e detyruar per Trombon klikoni ketu  

04Nën/2021
Drejtoresha e Përgjithshme e TKOBAP, znj.Zana Çela pret në takim, ambasadorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, z.Dancho Markovski

Drejtoresha e Përgjithshme e TKOBAP, znj. Zana Çela priti në një takim, ambasadorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, z.Dancho Markovski. Edhe pse ai vizitonte për herë të parë ambientet e rikonstruktuara të TKOBAP, dy përfaqësuesit diskutuan në një takim tepër miqësor, pasi historitë tona të përbashkëta mundësojnë komunikime të tilla. – Bashkëpunimi përmes bashkëprodhimeve […]

26Tet/2021
Njoiftim per vend vakant për pozicionin e punës: Specialist/financier në sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/financier në sektorin e Financës pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse.  Kandidatët për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë:   Specialist/e Buxhet- Financë Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë: […]

21Sht/2021
Njoftim për shtyp

  Të nderuar, Në respekt të ndjekësve fanatik të TKOB, publikut të gjerë, artistëve dhe medias, ju informojmë në lidhje me të vërtetën e ftesave zyrtare, të cilat ju janë bërë artistëve ekselentë shqiptar, për pjesëmarrjen në programin e Mbrëmjes Gala të Inaugurimit të Rikonstruksionit të TKOB. TKOB nëpërmjet Drejtoreshës Artistike, znj. Abigeila Voshtina, ashtu […]

17Shk/2021
DEKLARATË PËR SHTYP – Tiranë më, 17 / 02 / 2021

Sot, Sindikata e Pavarur e Artistëve të Shqipërisë, Presidenti – Reshat Ibrahimi, Kryetari – Edmond Kiri dhe anëtarët Aurel Thellimi, Gramoz Burba dhe Eltion Merja zhvilluan një takim me Drejtoreshën e Përgjithshme të TKOBAP, znj. Zana Çela për lajmin e shpërndarë në media në lidhje me plagjaturën e logos së re. Që prej deklaratës së […]

09Shk/2021
Deklaratë për shtyp – Logo e TKOBAP

Tiranë më, 09 / 02 / 2021 Dje dhe sot ka qarkulluar në rrjetet sociale një imazh grafik, i cili është komentuar si i ngjashëm apo i njëjtë me logon e re të Teatrit të Operas. Në pamje të parë vërehet një ngjashmëri e madhe me logon e re të TKOBAP, ç’ka me të drejtë […]

25Jan/2021
TKOB nis sezonin artistik me “Artistët e së Ardhmes”

KONCERT VOKAL & INSTRUMENTAL Së shpejti online në Facebook, Youtube dhe www.tkob.gov.al   Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor mbrëmjen e 22 janarit nisi sezonin artistik 2021 me ciklin e koncerteve “Artistët e së Ardhmes”. Drejtoresha e Përgjithshme e TKOB, znj. Zana Çela, në hapje të eventit u shpreh se:   “Katër vite […]

23Nën/2020
Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vende vakante për pozicionet e punës: Specialist/e Informacioni(recepsionist/e)

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shpall vend vakant për pozicionin e punës : Specialist/e Informacioni( recepsionist/e) Kandidati/ja për pozicionin e punës duhet të plotësojë kërkesat si më poshtë: Përshkrim i përgjithshëm  i punës Specialist/e- Informacioni (recepsionist/e); Mirëpret, komunikon dhe rregjistron vizitorët që janë te interesuar të hyjnë në mjediset e Institucionit të […]