Njoftim për audicion në Ansamblin Popullor

Njoftim për audicion për 2 (dy) vende vakante për pozicionin e punës Korist/e në Drejtorinë e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore.

Për të parë të plotë njoftimin klikoni ketu