Për të lexuar të plotë rezultatin e audicionit të zhvilluar në datën 20.06.2022 për vendet vakante Korist/e pranë Drejtorisë Artistike të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore ju lutem klikoni këtu