Njoftime

26Jan/2023
NJOFTIM PËR VEND VAKANT ORKESTRANT/E KATEGORIA E DYTË(INSTRUMENTI LLAHUTË)

TKOBAP shpall 1 vend vakant ne pozicionin Orkestrant/e kategoria e dytë (Instrumenti Llahutë) Për të parë njoftimin e plotë klikoni këtu  

17Nën/2022
NJOFTIM – Ndryshim i datës së zhvillimit të audicionit për vendet vakante pranë Sektorit të Korit në Drejtorinë Artistike të Ansamblit të këngëve dhe Valleve Popullore

Ndryshim i datës së zhvillimit të audicionit për vendet vakante pranë Sektorit të Korit në Drejtorinë Artistike të Ansamblit të këngëve dhe Valleve Popullore . Audicioni i parashikuar për tu zhvilluar në datë 06/12/2022 ora 11:00 në Sallën e Korit brenda ambienteve të Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor,do të mbahet në datën 05.12.2022 […]

03Nën/2022
NJOFTIM – TKOBAP shpall 1 vend vakant në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë përkatësisht tek Sektori i Orkestrës, pozicioni Spalë instrumenti “Korno”

Për të parë të plotë njoftimin klikoni këtu Për të shkarkuar vështirësitë orkestrale për korno kliko ketu 

27Tet/2022
Njoftim – Fituesit e audicionit për Korin e Zërave të Bardhë

Per te pare fituesit e audicionit për Korin e Zërave të Bardhë klikoni ketu

20Tet/2022
Njoftim – Audicion i brendshëm per pozicionin e punes Korist/e i Kategorisë së parë, Sektori i Korit prane Drejtorisë se Operas dhe Filharmonise

Audicion i brendshëm per pozicionin e punes Korist/e i Kategorisë së parë , Sektori i Korit prane Drejtorisë se Operas dhe Filharmonise, lexoni njoftimin e plote ketu SQARIM:

20Tet/2022
Njoftim për shtyrje audicioni per vendet vakante ne Sektorin e Korit ne Drejtorine e Operas dhe Filharmonise

Shtyhet audicioni per vendet vakante ne Sektorin e Korit ne Drejtorine e Operas dhe Filharmonise, lexoni njoftimin e plote ketu

27Sht/2022
Njoftim shpallje 3 vende vakante “Korist/e” pranë Drejtorisë së Operas dhe Filarmoinisë

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu

15Sht/2022
Njoftim shpallje vendi vakant “Punëtor Skene” pranë Drejtorisë së Produksionit Skenik

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu