Ndryshim i datës së zhvillimit të audicionit për vendet vakante pranë Sektorit të Korit në Drejtorinë Artistike të Ansamblit të këngëve dhe Valleve Popullore .

Audicioni i parashikuar për tu zhvilluar datë 06/12/2022 ora 11:00 në Sallën e Korit brenda ambienteve Teatrit Kombëtar Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor,
do mbahet datën 05.12.2022 ora 11:00 ne TKOBAP.

Për të lexuar te plotë njoftimin klikoni këtu