Të dashur miq të TKOB,

Për të parë çmimet e biletave për shfaqjet në TKOBAP klikoni këtu.

Për të parë reduktimet e biletave bazuar në kategoritë sociale klikoni këtu

Për çdo informacion shtesë në lidhje me vendodhjen e skenave ku ne zhvillojmë aktivitetet, oraret e biletarisë dhe fillimin e shitjes së biletave ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 0676327313 ose në e-mail info@tkob.gov.al/tkobap.tirana@gmail.com. Gjithashtu ju mund të informoheni në kohë reale në mediat tona socale si Facebook apo Instagram.

Faleminderit!