TKOBAP shpall audicionin për pozicionin e punës Solist i Dytë Lirik (tenor) pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë.

Për të lexuar të plotë njoftimin kliko Audicion Solist Dyte Lirik tenor