TKOBAP shpall audicionin e brendshëm për pozicionin e punës Spalë Sektori Kori (soprano) pranë Drejtorisë së Operës dhe Filarmonisë .

Për të lexuar të plotë njoftimin kliko Audicion i Brendshem Spale Sektori Kori Soprano