Shkurtin, muajin e Pavarësisë së Kosovës e nisim bashkë në TKOB,

Me Korin e Filharmonisë së Kosovës që feston 20-vjetorin e krijimit të tij në Tiranë,

Festa do të vijojë në Prishtinë ku Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore dhe Ansambli “Shota” do të bëhen Një, në një koncert të përbashkët.

Për të vijuar më pas me Giselle, një nga kryeveprat e baletit klasik botëror.

E ku më bukur se në Opera, mund të festohet dita  e të dashuruarve, nën tingujt e Puccinit.

Ndërsa muajin do ta mbyllim me  një premierë të produksionit të ri të “Il Trittico”, 3 opera në një natë.

Kemi shumë arsye për të festuar në këtë muaj, ndaj mos mungoni!

Për të parë të plotë kalendarin Artistik Shkurt 20204 klikoni me poshte:

Kalendari Artistik_Shkurt 2024