TKOBAP shpall audicionin e brendshëm për pozicionin e punës Solist Kategoria e Tretë (Bas) pranë Drejtorisë së Operas dhe Filarmonisë

Për të lexuar të plotë njoftimin, klikoni më poshtë:

Bass