TKOBAP shpall shtyrjen deri në një njoftim të dytë të audicionit të brendshëm për pozicionin e punës: “Mjeshtër Vallesh (Korepetitor)” pranë Drejtorisë Artistike të Asamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore.

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu Njoftim_M_V