TKOBAP shpall 1 vend vakant për pozicionin e punës: Koriste e Kategorisë së Dytë në timbrikën “Mezzosoprano” në sektorin e Korit pranë Drejtorisë Së Operas dhe Filarmonisë.

Për të lexuar të plotë njoftimin klikoni këtu: Njoftim_Kori