Teatri Komëbtar i Operas dhe Baletit prezanton produksionin e ri të “Cavalleria Rusticana” – opera me një akt e kompozuar nga Pietro Mascagni. Një opera rrëmbyese në çdo dinamikë, një historie dashurie, tradhëtie e hakmarrjeje. Kjo opera rikthen si regjisor Mjeshtrin e Madh Nikolin Gurakuqin. Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

https://www.youtube.com/watch?v=-js55D1y2P0