Të ftuar në emisionin e mëngjesit në ABC baritonët Armand Likaj dhe Solen Alla për të folur në lidhje me premierën e operës “Cavaleria Rusticana”

https://www.youtube.com/watch?v=18gX4v_TWFM&list=PLkYDu_9Rzh-g-p0A1aL0NB8H_at0s2oYb&index=2