Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor, prezanton produksionin e ri të “CAVALLERIA RUSTICANA” – e kompozuar nga Pietro Mascagni. Një melodramë me një akt, lindja e operës “Cavalleria Rusticana” është konsideruar në histori si pikë referimi, madje si çast vendimtar që çel evolucionin e melodramës italiane.

CAVALLERIA RUSTICANA, një opera rrëmbyese në çdo dinamikë, e një historie dashurie, tradhëtie e hakmarrjeje, vjen për publikun shqiptar në datat 30 Shtator, 1 dhe 2 Tetor ora 20:00.

https://timeouttirana.al/2022/09/23/ju-ftojme-te-ndiqni-produksionin-me-te-ri-cavalleria-rusticana-ne-tkobap/