Drejtoresha e Përgjithshme e #TKOBAP znj. Abigeila Voshtina nënshkroi sot në prani të znj. Elva Margariti, Ministre e Kulturës së Shqipërisë dhe znj. Nevin El Kilany Ministre e Kulturës së Egjiptit, memorandumin e bashkëpunimit midis Teatrit Kombëtar të Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor dhe Operës së Kajros, në kuadër të Javës Kulturore të Egjiptit. 🇪🇬🤝🇦🇱
❇️TKOBAP është partner i rëndësishëm i Javës Kulturore të Egjiptit dhe ura kryesore artistike e njohjes reciproke, përgjatë kësaj jave që synon thellimin e bashkëpunimit kulturor mes dy vendeve.
 Per me teper linku ne FB
Per me teper(lajmi me foto) Klikoni ketu