Qeveria ka zgjedhur drejtoreshën e re të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit

Burimet nga qeveria bëjnë me dije se në krye të këtij institucioni është zgjedhur Abigela Voshtina, e cila pason në këtë detyrë Zana Çelën.

Qeveria e ka marrë vendimin në mbledhjen e sotme dhe pritet që të bëhet publike për pak orë./m.j

https://javanews.al/emri-zgjidhet-drejtoresha-e-re-e-teatrit-kombetar-te-operas-dhe-baletit/