“Ballo me maska”, një nga kryeveprat klasike të Verdit, vjen si dhuratë në Tiranë nga Teatri Regio di Parma. Në një bashkëprodhim midis artistëve italianë dhe atyre shqiptarë, ngjitet në skenë nga data 1 deri më 4 qershor. A2 CNN është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.

https://m.youtube.com/watch?v=cqn0ots3QgQ