Realizimi i operas “Ballo me maska” në skenën tonë me produksionin e plotë skenik, regjisorial, kostumografik dhe teknik nga Teatro Regio i Parmës – Kryeqyteti i kulturës 2022, është arritja më e madhe e një pune 3 vjeçare.

https://top-channel.tv/video/wake-up-zana-cela-platforma-ime-bashkepunim-edhe-me-bizneset-qe-skane-lidhje-me-artin/

https://top-channel.tv/video/wake-up-zana-cela-kam-pasur-dileme-per-rikandidimin-ne-drejtimin-e-teatrit-te-operes-dhe-baletit/

https://top-channel.tv/video/wake-up-celasi-drejtuese-e-teatrit-te-operes-dhashe-5-fish-me-teper-shfaqe-sesa-paraardhesi/