Drejtoresha e Përgjithshme e #TKOB, znj.Zana Çela së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të Operas dhe Baletit së Sofjes – Bullgari, z.Plamen Kartalof, gjatë qëndrimit të tij në Tiranë si anëtar i jurisë së Festivalit Ndërkombëtar “Marie Kraja”,✍️ nënshkruan protokollin e bashkëpunimit 🤝 mes teatrit tonë 🇦🇱 dhe Teatrit të Sofjes. 🇧🇬

✅️Ky protokoll do të bëjë të mundur shkëmbimin e produksioneve të dy teatrove, bashkëprodhimet në produksione të përbashkëta, jo vetëm të stafeve artistike, por edhe ato skenike dhe të prodhimit.

@operasofia #nationalopera #bulgarianopera #albanianopera #colaboration #opera #ballet