Njoftim për audicion në Ansamblin Popullor  për 1 (një) vend vakant për pozicionin e punës Valltar në Drejtorinë Artistike të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore

Për të parë njoftimin e plotë klikoni këtu