Njoftim për audicion për 1 (nje) vend vakant për pozicionin e punës Korist me specifikë zëri “Bariton” në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë përkatësisht tek Sektori i Korit në TKOBAP

Për të parë njoftimin e plotë ju lutem klikoni këtu