Njoftim për audicion në Sektorin e Korit për zërat soprano, mezzosoprano, contralto, tenor, bariton dhe bass si zëra shtesë në Sektorin e Korit për projektet artistike në vazhdim të TKOBAP-së

Për të parë njoftimin e plotë ju lutem klikoni këtu