Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor njofton se shfaqja “Mjeshtrat që Themeluan Teatrin”- Panajot Kanaçi parashikuar për tu zhvilluar në datën 18.19 Nëntor 2021 nuk do të zhvillohet në datat e parashikuara për arsye të situatës Covid-19 në Institucion. Kjo shfaqje do të shtyhet për në sezonin e ardhshëm artistik.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin,