Në 30 dhe 31 mars, Tirana pret në skenën e Operës , edicionin e 19 të Festivalit “Marie Kraja”.
16 të rinj, nga katër kontinente, në dy mbrëmje të magjishme në “GARA E ARIEVE” dhe “GARA E KËNGËVE” -në duet me yjet e muzikës shqiptare:
AURELA GAÇE , JULIANA PASHA , ENEDA TARIFA , ELHAIDA DANI , ERA RUSI ,VENERA LUMANI , LINDI ISLAMI , KAMELA ISLAMAJ.
Okrstra drejtuar nga dirigjenti Martin Andre.
Moderojnë festivalin sopranoja shqiptare e skenave ndërkombëtare Enkeleda Kamani dhe Blendi Salaj me pjesëmarrjen e mezzosopranos Vikena Kamenica.
Yjet e rinj të baletit drejtuar nga Alisa Gjoni.
Një juri me drejtorët e teatrove të njohur evropian.
Ekskluzivisht ne Top Channel.
 MOS HARRONI: Biletat shiten çdo ditë në sportelin e #TKOB i cili është i hapur nga ora 10:00 deri në orën 14:00 dhe nga ora 16:00 deri në orën 20:00.
Biletat kushtojne 2000 leke për datën 30 mars dhe 3000 lekë për datën 31 mars.
JU MIRËPRESIM!