Në datë 8 qershor, në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit, Orkestra Simfonike e Forcave të Armatosura, mirëpret me një koncert të jashtëzakoshëm,  dy solistët e Operës së Parisit:
Frederic Laroque dhe Aurelien Sabouret, në dubel koncertin e Brahms-it, si rrallë herë në Tiranë, në drejtimin e dirigjentit Eno Koço.
Biletat mund t’i merrni pranë Teatrit të Operës dhe Baletit, nga ora 10:00-14:00 dhe nga ora 16:00-20:00!
Ju mirëpresim!