Kori i Zërave të Bardhë, nën drejtimin e SonilaBaboçit dhe dirigjimin e Dritan Lumshit, do të ngrohë zemrat tuaj, në Durrësin bregdetar, me një repertor këngësh të veçanta për festat e fundvitit.
27TKOBAP do t’i bëjë festat tuaja më të bukura, me skenën lëvizëse!